Most hatalmas monológot kéne írnom arról, hogy milyen klassz és szép az oldal. De ezt nem fogom megtenni. Azt hogy tetszik-e az oldal mindenki döntse el maga.
 
Inkább elmesélem az oldal miért készült. Az emberi civilizációt és annak kultúráját átjárják a babonák és misztikus lények. Olyan lények és mítoszok melyek eredete lassan homályba vész mégis mindennapi életünk részei. Használjuk őket jelképekben, filmekben, történetekben, versekben, sőt még bizonyos embereket is felruházunk tulajdonságaikkal. Példaként vegyük a sárkányt. Ugye menyi minden jutott róla eszedbe? Nekem például Süsü a sárkány, vagy Eragon a mozifilm és a könyv és nem utolsó sorban az ordító magyartanárom.
 
Az oldal azon igyekszik, hogy eme különleges lények és legendák történetét elmesélje, hogy a gyökerektől napjainkig végigvezessen téged, hogy lesz a történelemből legenda! Hogy lesz egy őskori dinoszauruszból a Lokneszi szörny vagy a fekete macskából a balszerencse hírnöke.
 
Az oldal emellett foglalkozik magával a képzelettel is mely életre keltette eme lényeket és babonákat. Ismerős lehet az a bizonyos mondat, hogy „Ne képzelegj annyit, szállj le a földre!”. Többnyire szüleidtől-tanáraidtól halhattad. Benne felmerült már a kérdés? Miért kéne? Ha nagy művészeink, íróink, festőink mind, mind a földön jártak volna soha nem alkottak volna olyat, amiért a mai napig tiszteljük őket. Azok az emberek, akik a buszból kinézve nem csak az utca forgatagát látják. Hanem megannyi világot melyben új kalandok új csodák várnak minden sarkon. Kik megalkotják azt a képzeletbeli világot ahova te csak az ő műveiket nézve, olvasva juthatsz el. Ha te is megannyi világot álmodsz magadnak jó helyre tévedtél. Csatlakoz, az oldalhoz kutass, barangolj, fedezd fel! Lépj be hát a képzelet világába akár Aliz csoda országba!
 
És mindezek mellet hirdesd a környezetvédelem fontosságát akár az oldal. Hiszen a föld melyen élünk valóságos és a jövője a mi kezünkben van!
 
 

 

 

              A szerepjáték

 

 

hamarosan indul !!!

E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
Tetszenek e az oldalon levő cikkek?
Eredmények
További szavazások
 
Név:
E-mail:
 
 
 
 


osihvas.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!